Autor: anusia (fumaalu@wp.pl) |
Porcje: 4 porcje Koszt: ? zł Trudność: prosty Czas: 20 min. Kaloryczność: ? |
Składniki: - 0.5 kg mięsa mielonego, - 3 łyżki natki pietruszki, - 2 torebki ryżu po 125 g, - 300 g mrożonej fasolki szparagowej, - średnia cebula, - 3 łyżki natki. SOS: - 5 pieczarek, pokrojonych, - 2/3 szklanki - 2 łyżeczki - tymianek, sól i pieprz. Jak przyrządzić? Ryż i fasolkę ugotować osobno. Wymieszać mięso, cebulę, natkę i sól,uformować małe pulpety napetelni rozgrzać olej i usmażyć pieczarki (ok.2 min),zdjąć pieczarki, wrzucić pulpety i obsmażyć je ze wszystkich stron |
piątek, 26 listopada 2010
Pulpeciki w pieczarkowym sosie
Złowione na O2
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz